Γιατί ο ΠΑΜΘ Χρ. Τοψίδης ανέχεται τις συκοφαντίες του Δημάρχου Ιάσμου;

 




Μετά τα κατ'εξακολούθηση ατοπήματα του Εγκαθέτου Δημάρχου Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ κατά τον εορτασμό των Ελευθερίων της ΔΕ Ιάσμου (παραβίαση πρωτοκόλλου, ασεβής συμπεριφορά σε θρησκευτικούς άρχοντες κι εκπροσώπους δογμάτων, υπόθαλψη διχαστικής στάσης συνεργατών του κλπ) ο ίδιος "αμύνεται" με φαιδρές δικαιολογίες συκοφαντώντας υπαλλήλους της ΠΑΜΘ και κατ'επέκταση τον ίδιο τον Προϊστάμενό τους (Χρ. Τοψίδη) εκθέτοντας και τον Εκτελεστικό Γραμματέα ΑΜΘ Παν. Χαλβατζή.
Να υπενθυμίσουμε ότι μέγιστο θεσμικό Ατόπημα πραγματοποιήθηκε κατα τη διάρκεια της έπαρσης της σημαίας, στο Ηρώο του Ιάσμου, όπου το πρωτόκολλο θέλει τον Δήμαρχο του Δήμου, ή κάποιον Αντιδήμαρχο του Δήμου ή άλλο θεσμικό πρόσωπο να πραγματοποιεί την έπαρση της σημαίας, πραγμα το οποίο δεν έγινε στον Ίασμο και είδαμε τον συνεργάτη του Δημάρχου Ηλία Μπούκα, ο οποίος τελούσε και τα καθήκοντα του τελετάρχη της κατάθεσης των στεφάνων να πραγματοποιεί ο ίδιος την έπαρση της σημαίας παρακάπτοντας το πρωτόκολλο.
Επίσης ο συνεργάτης του Δημάρχου Ηλίας Μπούκας δεν έκανε τίποτα άλλο από το μετακινεί τις πινακίδες από την πρώτη σειρά των επισήμων στο Ηρώο για να μην παραστεί ο Μουφτής Κομοτηνής ενώ έτερος αντιδήμαρχος του Ιμάμ Τζανέρ .... έπαιρνε την καρέκλα από την εξέδρα των επισήμων για να μην καθίσει ο Σελήμ Ισά, Πρόεδρος της ΔΕΜΠ Κομοτηνής.
Ο Ιμάμ Τζανέρ επέμεινε στους ισχυρισμούς του και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιάσμου προβάλλοντας ανυπόστατα επιχειρήματα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λαλίστατη σιωπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμονος ο οποίος ελπίζουμε να έχει γνώση της στάσης των Εγκαθέτων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν προστάτεψε τον Σοφολογιώτατο Μουφτή Κομοτηνής από το τουρκικό παρακράτος;

Το Παρακράτος καλλιεργεί τον "Πολιτιστικό Εθνικισμό" στην Θράκη

Ασέβεια Πρωτοκόλλου και πάλι απο τον Δήμαρχο Ιάσμου