Ο αλυτρωτικός σύλλογος BTTDD Izmit διατηρεί στενές σχέσεις με το ΜΗΡ




Έχουμε κατ'επανάληψη επισημάνει τις στενές σχέσεις που διατηρεί ο αλυτρωτικός σύλλογος "BTTDD-Σύνδεσμος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θράκης" και ο Πρόεδρός του Χασάν Κιουτσούκ με τα κόμματα που εκφράζουν πολιτικά τις δομές των ακραίων εθνικιστικών "Γκρίζων Λύκων" με φορέα νομιμοποίησης επί ελληνικού εδάφους το ακροδεξιό ισλαμοφασιστικό εθνικιστικό τουρκοδίαιτο κόμμα DEB-ΚΙΕΦ της Οικογενείας Αχμέτ Σαδήκ.

Σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση  του ΜΗΡ Başiskele (28/6/2025)  συμμετείχαν και στελέχη του  BTTDD Izmit (Νικομήδεια) κάποια εκ των οποίων φέρουν και την κομματική ταυτότητα μέλους του ΜΗΡ όπως λχ ο Saffet Cengiz.Παρόντες και οι εκπρόσωποι του  BTTDD Izmit Yüksel Öztürk, Remzi Güne  Muzaffer Can και Mumin Cengiz.

Κατά δήλωσή τους, τα μέλη του   BTTDD Izmit μέσω των προσβάσεων που έχουν στον Δήμο Başiskele επιδιώκουν την αδελφοποίηση του δήμου με αντίστοιχο Ελληνικό δήμο στην Θράκη!












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης μέλος φιλοπροξενικού συλλόγου

Η LC Waikiki διώχνει τα Zara-Bershka από την Κομοτηνή;

Μπουρχάν Μπαράν - Χουσεΐν Ζεϋμπέκ: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας τους από τη Βουλή