Η διοίκηση Γ. Γκαράνη δεν σεβάσθηκε την Αργία του Ραμαζάν Μπαϊράμ - Παράσταση Διαμαρτυρίας Μπ. Κιαμήλογλου




Την Δευτέρα 31/3/2025 (δεύτερη ημέρα αργίας λόγω το Ραμαζάν Μπαϊράμ) συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής με προκαθορισμένη ημερήσια διάταξη 27 θεμάτων , χωρίς όμως να έχει ληφθεί υπόψη η αργία των Μουσουλμάνων συμπολιτών μας και των εκπροσώπων τους.

Παρά το γεγονός ότι είχε σταλεί εγκαίρως σχετική ειδοποίηση προς τους ενδιαφερομένους ( βλ. και 2804/20-01-2025 Πρότυπος Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου) κανείς εκ των δημοτικών συμβούλων ή ... συμβούλων γενικώς του Γιάννη Γκαράνη δεν φρόντισε να αποφευχθεί η δυσάρεστη εξέλιξη που προέκυψε πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το ρεπορτάζ του Παρατηρητή της Θράκης  "αποχώρησε, μετά την αρχική καταγραφή των παρόντων, από το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 31 Μαρτίου ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Μπουλέντ Κιαμήλογλου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δηλώσει την διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο προγραμματίστηκε για την δεύτερη ημέρα του Μπαϊραμιού, τονίζοντας πως η συνεδρίαση είναι προσβολή προς τους μουσουλμάνους που γιορτάζουν. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Χατζηπέμου ανέλαβε την ευθύνη για τον προγραμματισμό του συμβουλίου, σημειώνοντας πως δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα λόγω απουσίας του στο εξωτερικό."  (Αποχώρηση Κιαμήλογλου με αιχμές από το Δημοτικό Συμβούλιο )


Ο Ειδικός Αναισθησιολόγος - Αλγολόγος, Μπουλέντ Κιαμήλογλου, εκ των προβεβλημένων μελών της Μειονότητας, εξελέγη δεύτερος σε προτίμηση ψήφων από τον συνδυασμό του Αντώνη Γραβάνη.

Δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία με τον Επικεφαλής του Συνδυασμού ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ κ. Αντώνη Γραβάνη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης μέλος φιλοπροξενικού συλλόγου

Μπουρχάν Μπαράν - Χουσεΐν Ζεϋμπέκ: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας τους από τη Βουλή

Η LC Waikiki διώχνει τα Zara-Bershka από την Κομοτηνή;