Οι Εγκάθετοι της Θράκης συκοφαντούν την Ελλάδα στον ΟΑΣΕ - Η Ελληνικη Αντίδραση

 Οι Εγκάθετοι της Θράκης συκοφαντούν την Ελλάδα στον ΟΑΣΕ - Η Ελληνικη Αντίδραση -Καλοπερνάνε στην Ευρώπη δυσφημώντας την Ελλάδα με "παραμύθια" για καταπίεση!

Παράλληλα με την επίσκεψη των στρατολογημένων από το τ/προξενείο εκπροσώπων του τουρκικού παρακράτους στην Θράκη στην Άγκυρα, οι "διανοούμενοι" των τουρκοπροξενικών συλλόγων (BAKES, BTAYTD, ABTTF) κκ Pervin Hayrullah, Kerem Abdurahimoğlu  Engin Soyyılmaz  συμμετείχαν ως "εκπρόσωποι" της "τουρκικής μειονότητας δυτ. Θράκης" στην 10ήμερη Διάσκεψη του ΟΑΣΕ 2024 στην Βαρσοβία όπου και επιδόθηκαν στα γνωστά φληναφήματα περί καταπίεσης της μειονότητας από την Ελληνική Πολιτεία (βλ. εδώ https://www.youtube.com/playlist?list=PL8DHbLgTnz1tTsZb5hw9PO5NJhgNi76Rn  και πιο συγκεκριμένα  7η σύνοδο του συνεδρίου με τίτλο Θεμελιώδη Δικαιώματα II: Εθνικοί θεσμοί για τα ανθρώπινα δικαιώματα - Ελευθερία συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι - Ελευθερία θρησκείας και πίστης, 8η σύνοδος  του συνεδρίου με τίτλο Tolerance and Non-Discrimination I: Καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, των διακρίσεων και της μισαλλοδοξίας,
 9η σύνοδος του συνεδρίου με τίτλο Ανοχή και Μη Διακρίσεις II: Δικαιώματα Εθνικών Μειονοτήτων)

Με λίγα λόγια, οι Εγκάθετοι του τουρκικού παρακράτους ισχυρίσθηκαν ότι "η ‘τουρκική μειονότητα" υφίσταται συστηματικές διακρίσεις από την Ελλάδα και ότι το ελληνικό κράτος κατέφυγε σε οικονομικές και  δικαστικές έρευνες όταν ήθελε να αυξήσει την πίεση στην ‘τουρκική’ κοινωνία» καλώντας την  Ελλάδα (δηλαδή, μία χώρα μέλος της ΕΕ) «να λάβει μέτρα για την εξάλειψη των διακρίσεων και ρητορική μίσους κατά της ‘τουρκικής’ κοινότητας της ‘Δυτικής’ Θράκης»!

Αντικρούοντας τις αβάσιμες και ψευδείς καταγγελίες, η ελληνική αντιπροσωπεία που συμμετείχε στη Διάσκεψη ξεκαθάρισε σε όλους ότι η μειονότητα είναι μουσουλμανική και ότι οι μουσουλμάνοι ως ισότιμοι Έλληνες πολίτες, επωφελούνται από όλα τα πολιτικά δικαιώματα και όλα τα δικαιώματα που παρέχει η Συνθήκη της Λοζάνης.

Σε μία παράλληλη εξέλιξη η "χαμένη" Τσιγδέμ Ασάφογλου εμφανίζεται με επιχορηγούμενες καταχωρήσεις σε λομπίστες των Βρυξελλών μαζί με την "σκιά" της κ. Περβίν Χαϊρουλλάχ, μιλώντας για νέα projects στο EFA party.

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

https://www.komotinipress.gr/ta-meli-tou-efa-amfisvitoun-tin-sinthiki-tis-lozannis/

https://www.komotinipress.gr/epidixi-paradiplomatias-tou-efa-european-free-alliance-stin-thraki/

https://www.komotinipress.gr/kini-ekdilosi-efa-deb-kief-en-opsi-evroeklogon-stin-komotini/

https://www.komotinipress.gr/se-xamilous-tonous-i-proeklogiki-sigkentrosi-deb-kief-efa/

https://www.komotinipress.gr/episkepsi-tis-efa-ston-exino/

https://www.komotinipress.gr/ke-o-ekprosopos-tis-european-free-alliance-paresti-sto-mnimosino-tou-axmet-sadik/

 








 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν προστάτεψε τον Σοφολογιώτατο Μουφτή Κομοτηνής από το τουρκικό παρακράτος;

Το Παρακράτος καλλιεργεί τον "Πολιτιστικό Εθνικισμό" στην Θράκη

Ασέβεια Πρωτοκόλλου και πάλι απο τον Δήμαρχο Ιάσμου