Η τουρκική προπαγάνδα για Θράκη δεν ενοχλεί την διακομματική ;

 


Η σημερινή πολιτική ηγεσία της χώρας έχει ήδη κληθεί να αντιμετωπίσει τους μεγαλύτερους φόβους αλλά και τις προκλήσεις του προαιώνιου Εχθρού της Ελλάδας.

Είναι κατανοητό ότι μία γενιά πολιικών , διανοητών και αξιωματούχων που καλλιέργησε το (ψευδεπίγραφο) πνεύμα κατευνασμού μέχρι τα όρια της ενδοτικότητας στα Εθνικά Θέματα , δεν μπορεί να κατανοήσει τις ολέθριες συνέπειες της αποταυτοποίησης.

Έχει γίνει αντιληπτό επίσης , ότι στο σύνολο της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας κυριαρχούν τα κλισέ των ευρωπαϊκών σαλονιών και του life style των βορείων προαστίων ενώ υπάρχει πλήρης άγνοια για τα γεωγραφικά και άρα και Εθνικά Σύνορα της Χώρας.

Για την Ελλάδα , η λογική της αποτροπής μέσα από την διπλωματία της ισχύος αποτελεί την μοναδική διέξοδο στην συγκεκριμένη ιστορική φάση , μέχρι τη στιγμή που η Τουρκία θα υποχρεωθεί να τηρήσει τους όρους και τους κανόνες που επιβάλει η Διεθνής Κοινότητας.

Για τους Έλληνες, σε καιρούς εθνικής,κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι μόνον μία πολυδιάστατη Εθνική Στρατηγική ομόνοιας και σύμπνοιας μπορεί να τροφοδοτήσει τις δυνάμεις εκείνες που θα εξασφαλισουν την Εθνική Επιβιωση.

Για την Πολιτική και Πολιτειακή Ηγεσία (όπως και για τη Πνευματικη, Θρησκευτική, Οικονομική κοκ) πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι χωρίς τους Έλληνες δεν εξασφαλίζεται η παραμονή τους στους θώκους της Εξουσίας.

Κι επειδή ο Τούρκος ξέρει να κινείται και στα αλώνια και τα σαλόνια των διεθνών σχέσεων, ας αναλάβει το Ελληνικό Κράτος και κυρίως η Ελληνική Κυβέρνηση να απαντήσει στην καλοστημένη υβριδικού τύπου τουρκική προπαγάνδα!

Αν δεν ξέρουν τον τρόπο, ας μιμηθούν την πρακτική του αθυρόστομου Στρατηγού Γεωργίου Καραΐσκάκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όρθιοι για να μην τα σκιάζει η φοβέρα όλα στην Θράκη… (ηχητικά)

Αναζητώντας το επικοινωνιακό και στρατηγικό βάθος της “τουρκικής κορονοδιπλωματίας”